En summering av helgen

I lördags åkte vi alltså iväg hela familjen uppåt Örebro för att vara ned på ettårskalas och namnfest för en liten släkting. Vi passade på att be mannens lillebror att köra vår bil med barnen i och så övningskörde jag dit och hem (sammanlagt ca 40 mil). Det var roligt, men också jobbigt, för det regnade i princip hela tiden!

IMG_7232Stolt övningskörare i dagens outfit framför bilarna.

IMG_7219Lillprinsen och pappa lyssnar på sång.

IMG_7222Lilla prinsessan hittade ett gung-får att leka med.

IMG_7217Lillprinsen ville också testa.

IMG_7210Titt-ut!

(I vanlig ordning lägger jag inte ut bilder på andra om de inte är tillfrågade om att vara med på bild här.) Vi var inte hemma förrän efter 22 och då var vi så trötta att vi däckade relativt omgående allihop.

På söndagen så var det städning och fix som gällde på förmiddagen. Sedan på eftermiddagen hade vi kalas tillsammans med min familj för stora prinsessan som fyller 12 år och även att lillprinsen fyllt två.

IMG_7263Mycket presenter blev det nu igen.IMG_7261Vi bjöd på äppelpaj och blåbärspaj bland annat. Så gott!

Efter kalaset så var det dags att börja fixa med allt inför måndagen, packa ner barnens regnkläder och extrakläder till förskolan, se till att mina saker var packade o.s.v. Och så kom semesterångesten och lade sig som en blöt filt över stämningen. Brrr! Då är det i princip bara att gå och lägga sig och vänta på att det ska bli morgon.

Annons

En reaktion på ”En summering av helgen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s