Blandad Lördag

Gårdagens jag i ny kofta och halsband från Indiska.

Den här helgen har inte riktigt blivit som vi tänkt oss. Alla roliga saker har fått ställas in bland annat eftersom vi har en sjuk man här hemma. En dunderförkylning med bland annat feber och ond hals är det som spökar.

Eftersom det inte är så kul med bilder på sjuka män så lägger jag upp lite ego-bilder istället.

Idag fick han lång sovmorgon och när barnen fått i sig lite lunch så satte jag dem i bilen och så åkte vi iväg till mina föräldrar ett par timmar för att låta honom vila. Vi hade det supermysigt i solen och barnen njuter av mormor och morfars stora trädgård.

Resten av eftermiddagen fixade jag mat, tvättade och tog hand om ett par maskiner tvätt och städade lite. När barnen lagt sig ikväll blev det ett par avsnitt av White Collar på Netflix och nu ser jag fram emot att krypa ner här – i den renbäddade sängen!

Finns det något härligare än att lägga sig i en renbäddad säng? I morgon bäddar jag rent hos barnen, det blir för mycket för mina händer att göra alla sängarna på en dag.

– – –

Detta är inlägg 75 av 100 i initiativet #Blogg100 som går ut på att skriva minst ett blogginlägg om dagen i hundra dagar med start den 1 mars 2015.

Annons

3 reaktioner på ”Blandad Lördag

 1. kos2010 skriver:

  Fina Anna va trist att vara sjuk men fina bilder på dig & visst är det skönt när barnen kan leka o du får sola dig hi hi hoppas ni blir krya snart ha en skön söndag kramen

  Evas blogg

 2. ullie skriver:

  tycker du e super fin i dina ego bilder.
  usch stakaren som är sjuk . går feber och halsont här me men hinner inte va sjuk nu igen .

  härligt att vara ute o leka nu .
  underbart att lägga sej i renbäddat ska oxå bädda nu har inte kommit till skott än trots att ja plockade ur redan på morgonen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s